Blog

Coronavirus

Hert Coronavirus grijpt om zich heen in Nederland. Goede hygiëne is van groot belang om besmetting en verspreiding te voorkomen.Voor winkeliers en ondernemers heb ik onderstaande posters gemaakt. Deze zijn gratis te gebruiken. Download ze, print ze uit en hang ze op. De eerste twee posters kun je in de winkel/ontvangstruimte ophangen. De andere twee […]

Lees dit blogbericht »

Waarom jouw onderneming e-mailmarketing moet inzetten

Je hebt een onderneming, maar de (online) omzet en de betrokkenheid bij je onderneming vallen tegen. Grote kans dat je dan nog geen e-mailmarketing hebt toegevoegd aan je marketing-uitingen. Door e-mailmarketing toe te voegen krijg je een aantal extra voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld social media. 

Lees dit blogbericht »

Hoe ontwerp je een e-mail die enorm converteert?

Met een goede e-mailing maak je persoonlijk contact met je klanten, verzamel je extra informatie over ze en kun je je producten snel verkopen. Volgens de laatste cijfers maakt maar liefst 82% van de bedrijven gebruik van e-mailmarketing. Jij nog niet? Dan moet je vandaag nog beginnen! Maar hoe ontwerp je een e-mailing waarvoor mensen zich willen aanmelden en waar ze naar uitkijken in hun mailbox? In dit blog leer jij om de perfecte e-mailing te maken.

Lees dit blogbericht »

De perfecte zoekfunctie op je website

De zoekfunctie op je website biedt uitkomst wanneer je bezoekers vragen hebben en niet kunnen vinden wat ze zoeken. Hoe ziet de perfectie zoekfunctie eruit? In dit blog lees je alles over de zoekfunctie en waar deze aan moet voldoen.

Lees dit blogbericht »

Ben jij al klaar voor AVG/GDPR?

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe Europese privacywet in, beter bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of GDPR. Bedrijven, ZZP-ers, stichtingen en webshops: iedere onderneming moet aan deze nieuwe regels voldoen. In dit blog vind je meer over AVG en handige stappenplannen om snel AVG Ready te zijn.

Lees dit blogbericht »

AVG-updates Google Analytics

Op 25 mei gaat de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in. Dit heeft onder andere gevolgen voor het gebruik van Google Analytics. De EU stelt de AVG in, maar Google moeten de AVG-eisen wel waar kunnen maken. Vannacht kwam Google met een uitgebreide mail hierover. Ik heb de belangrijke onderdelen eruit gehaald en vertaald.

Lees dit blogbericht »

Help! Mijn doelgroep gaat van Facebook

Steeds meer mensen lijken weg te gaan van Facebook. Arjen Lubach riep op om massaal Facebook Bye Bye te zeggen. Wat betekent dit voor jou als ondernemer en jouw Facebook-activiteiten? Wat als er minder mensen op Facebook zitten, waar deel je jouw berichten dan? In dit blog beschrijf ik de alternatieven!

Lees dit blogbericht »

Actuele cijfers over e-mailmarketing (2018)

e-Village brengt jaarlijk de E-mail Benchmark uit. De 15e editie van de E-mail Benchmark staat boordevol cijfers, verkregen uit meer dan 3,5 miljard e-mails en ruim 14.000 campagnes. In dit blog beschrijf ik de belangrijkste en opvallendste details.

Lees dit blogbericht »

How-to: Accounts toevoegen aan Tweetdeck

Tweetdeck is een populaire tool van Twitter om meerdere Twitter-accounts tegelijkertijd te beheren. De afgelopen dagen ontstond commotie op internet; Tweetdeck heeft de mogelijkheid om nieuwe accounts toe te voegen verwijderd. In werkelijkheid is er een nieuwe manier van werken geïntroduceerd, waarmee het toevoegen van accounts ook anders is geworden. Leer hier hoe je nu accounts toevoegt aan Tweetdeck.

Lees dit blogbericht »

How-to: Instagram posts via je desktop

Op instagram.com kun je wel foto’s bekijken en liken, maar het plaatsen van foto’s moest altijd via de app op je smartphone. Tot voor kort. In de mobiele browser kun je nu ook foto’s uploaden en dus berichten plaatsen. Nu zul je zeggen; via een mobiele browser kan ik nog steeds geen foto’s plaatsen via mijn PC. Wel als je je desktopbrowser een beetje voor de gek houdt…

Lees dit blogbericht »