Vakantiebreak

30 juli 2017

Vakantie! De afgelopen periode heb ik genoten van een heerlijke vakantie. Hoewel ik mijn werk meer dan leuk vind en er elke dag met volle energie tegenaan ga, keek ik uit naar deze vakantie. Het afgelopen jaar is er zakelijk veel gebeurd. Het is lekker om daar op een terrasje in de zon rustig op terug te kijken en nieuwe plannen te maken voor het komende jaar. Uiteraard is het ook gewoon lekker om even niks te doen en aandacht te besteden aan familie en hobby’s.

De zomervakantie is ook altijd het moment om kennis bij te spijkeren en een aantal boeken te lezen. Dit jaar gingen in de koffer deze boeken mee:


Aan de slag met nieuwe plannen

Vakantie gaat snel en hoewel ik als ondernemer zelf kan bepalen hoe ik mijn werk inricht en waar ik me mee bezig houdt, moet ook ik me er wel weer even toe zetten om aan het ‘werk’ te gaan. Ik zie dit als een positief punt; de vakantie heeft zijn werk gedaan!

Toch is het lekker om weer te beginnen. Heerlijk aan de slag met alle nieuwe plannen 🙂 Een klein tipje van de sluier; komend jaar wil ik mijn kennis breder gaan delen en meer ondernemers helpen met vraagstukken omtrent design, social media en marketing. Hoe ik dit ga doen? Onder andere door een aantal nieuwe producten, trainingen en persoonlijke advies- en hulpsessies. Hou mijn website en social media profielen in de gaten. Heb je zelf nog ideeën of onderdelen waar je bij geholpen wilt worden? Laat ze in een reactie achter, zodat ik je kan helpen!